U.S. CitiesCity-Data Forum Index
Go Back   City-Data Forum > General Forums > Automotive
 [Register]
Please register to participate in our discussions with 2 million other members - it's free and quick! Some forums can only be seen by registered members. After you create your account, you'll be able to customize options and access all our 15,000 new posts/day with fewer ads.
View detailed profile (Advanced) or search
site with Google Custom Search

Search Forums  (Advanced)
 
Old 08-28-2010, 10:52 AM
 
76 posts, read 588,955 times
Reputation: 102

Advertisements

I recently had a tune up done (plugs, wires and fuel filter) since the car would have a hard time starting when it had rained the night before. I found out the wires were cracked after the tune up was done, which I had suspected before the tune up.

The car ran fine the day I picked it up after the tune up. We then went on vacation for 7 days and didn't drive the car.

When I got back, I started driving it. It starts up fine and drives fine; but now surges at idle when at a light or stopped. It had half a tank of gas when parked....any ideas?
Reply With Quote Quick reply to this message

Reply
Please update this thread with any new information or opinions. This open thread is still read by thousands of people, so we encourage all additional points of view.

Quick Reply
Message:

Over $104,000 in prizes was already given out to active posters on our forum and additional giveaways are planned!

Go Back   City-Data Forum > General Forums > Automotive
Follow City-Data.com founder on our Forum or

All times are GMT -6. The time now is 08:20 PM.

2005-2019, Advameg, Inc. · Please obey Forum Rules · Terms of Use and Privacy Policy · Bug Bounty

City-Data.com - Archive 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 - Top