U.S. CitiesCity-Data Forum Index
Go Back   City-Data Forum > General Forums > Genealogy
 [Register]
Please register to participate in our discussions with 2 million other members - it's free and quick! Some forums can only be seen by registered members. After you create your account, you'll be able to customize options and access all our 15,000 new posts/day with fewer ads.
View detailed profile (Advanced) or search
site with Google Custom Search

Search Forums  (Advanced)
 
 
Old 07-13-2013, 12:05 AM
 
Location: Georgia, USA
21,501 posts, read 26,102,510 times
Reputation: 26471

Advertisements

Everything seemed fine for a day or two. Now all I can see with Chrome is a black rectangle where the image should be. It works fine with Internet Explorer.
Quick reply to this message

 
Old 07-13-2013, 03:18 AM
 
Location: Colorado (PA at heart)
8,222 posts, read 12,809,728 times
Reputation: 10451
It's working fine in Chrome for me - is your browser up to date?
Quick reply to this message
 
Old 07-15-2013, 06:54 AM
bjh
 
Location: Memphis - home of the king
26,105 posts, read 22,785,932 times
Reputation: 119716
Some websites are also affected by Java and Adobe Flash Player.
Quick reply to this message
 
Old 07-21-2013, 08:13 PM
 
2,319 posts, read 1,981,542 times
Reputation: 3812
I sometimes get that black spot, too -- or a very slow unveiling of the document -- I think they're still in the beta stage on some of these things, so hopefully it will work out. I use Firefox and have all the plugins for everything, plus DSL.
Quick reply to this message
 
Old 07-21-2013, 08:25 PM
 
Location: Georgia, USA
21,501 posts, read 26,102,510 times
Reputation: 26471
I've updated everything. It still works in IE, not in Chrome.
Quick reply to this message
 
Old 07-22-2013, 01:28 AM
 
Location: Colorado (PA at heart)
8,222 posts, read 12,809,728 times
Reputation: 10451
All the time or just occasionally? The image doesn't always load for me, every once and a while I have to close the tab or click back and reload it. But if that doesn't work, all I can suggest is that it might be an extension you're using that's causing it.
Quick reply to this message
 
Old 07-22-2013, 06:09 AM
 
Location: Georgia, USA
21,501 posts, read 26,102,510 times
Reputation: 26471
I did not do anything. Now I can use the viewer in Chrome. Weird.
Quick reply to this message
 
Old 03-02-2014, 09:41 PM
 
9,454 posts, read 15,020,411 times
Reputation: 15409
I hate it
Quick reply to this message
 
Old 03-03-2014, 08:08 AM
 
Location: Colorado (PA at heart)
8,222 posts, read 12,809,728 times
Reputation: 10451
Quote:
Originally Posted by MaryleeII View Post
I hate it
Hate what? Ancestry.com's image viewer? Why, what's the problem? Same thing as the OP or something different?
Quick reply to this message
Please register to post and access all features of our very popular forum. It is free and quick. Over $68,000 in prizes has already been given out to active posters on our forum. Additional giveaways are planned.

Detailed information about all U.S. cities, counties, and zip codes on our site: City-data.com.


 
Please update this thread with any new information or opinions. This open thread is still read by thousands of people, so we encourage all additional points of view.

Quick Reply
Message:
Over $104,000 in prizes was already given out to active posters on our forum and additional giveaways are planned!

Go Back   City-Data Forum > General Forums > Genealogy
Similar Threads
Follow City-Data.com founder on our Forum or

All times are GMT -6.

2005-2018, Advameg, Inc.

City-Data.com - Archive 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 - Top