U.S. CitiesCity-Data Forum Index
Go Back   City-Data Forum > General Forums > Science and Technology > Internet
 [Register]
Please register to participate in our discussions with 2 million other members - it's free and quick! Some forums can only be seen by registered members. After you create your account, you'll be able to customize options and access all our 15,000 new posts/day with fewer ads.
View detailed profile (Advanced) or search
site with Google Custom Search

Search Forums  (Advanced)
Reply Start New Thread
 
Old 06-10-2010, 07:22 AM
 
Location: The Southern Sac's, NM
1,873 posts, read 2,858,170 times
Reputation: 2882

Advertisements

Google
You'll have to wait a sec, there's a bigass image that needs to load

Could they be any more like Bing! if they tried? First the stupid sidebar, now the massive background image.
Sheesh - take it away PLEASE

(off to look for a Firefox plug-in to kill this one too . . . )
Reply With Quote Quick reply to this message

 
Old 06-10-2010, 07:24 AM
 
Location: Las Flores, Orange County, CA
26,346 posts, read 80,751,010 times
Reputation: 17410
I have a google icon on my firefox bookmarks which is set to google advanced search. I like all the extra boxes (exact string, domain, etc) available by default.

Google Advanced Search
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 07:29 AM
Bo Bo won $500 in our forum's Most Engaging Poster Contest - Tenth Edition (Apr-May 2014). 

Over $104,000 in prizes has already been given out to active posters on our forum and additional contests are planned
 
Location: Ohio
16,412 posts, read 32,211,225 times
Reputation: 12704
Why go to Google' home page? IMO loading that page at all is just a waste of bandwidth. I enter searches in the search field at the upper right corner of my browser window. I probably don't see Google's home page once a month.
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 07:47 AM
 
Location: Cleveland, Ohio
10,819 posts, read 12,855,554 times
Reputation: 7048
Only took a second.
It is only for today. They are showing a new feature that is available.
It will be back to "normal" tomorrow.

Yea, they are copying MS. Give MS a little credit, though. They are usually the ones following every one else. Rarely do they lead on anything anymore.
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 07:58 AM
 
7,376 posts, read 12,526,857 times
Reputation: 6934
google toolbar for the win
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 08:37 AM
 
Location: Central, IL
3,408 posts, read 3,459,947 times
Reputation: 1371
went and checked it out.. since I never go to the google home page.. it took about .5sec to load... not sure what the problem is?
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 12:07 PM
 
Location: The Southern Sac's, NM
1,873 posts, read 2,858,170 times
Reputation: 2882
It's gone now.
It took mine about 10 seconds to load. Not horrible, but more of a lag than I like. I am on DSL.

I guess my problem is that google used to have a nice simple interface where I could go about my business without having unnecessary images load, or scripts running, or have Google following me all over the web. The page was not opt-in, it was the default. To get rid of it, or change it, you have to log in to your google account. So there's a privacy concern there.

Also, I enjoyed seeing the google doodle whenever they supplied one. Yes it was an image, but it was a small image that did not dominate my entire monitor.

I respect the fact that it doesn't bother most of you that answered here, to each his own. It just annoyed the hell out of me.
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 12:11 PM
 
4,047 posts, read 4,374,547 times
Reputation: 1321
Quote:
Originally Posted by skel1977 View Post
google toolbar for the win
I get nothing but problems from google toolbar or any other toolbar. I uncheck those stupid toolbar installers every time I install software that 'partners' with one of them.

Firefox and IE both have built in search boxes that will search google if you tell it to, and it doesn't require adding an extra space-wasting, update-downloading, website-tracking toolbar.
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 02:32 PM
 
3,651 posts, read 8,112,779 times
Reputation: 2747
Quote:
Originally Posted by egglady View Post
Google
You'll have to wait a sec, there's a bigass image that needs to load

Could they be any more like Bing! if they tried? First the stupid sidebar, now the massive background image.
Sheesh - take it away PLEASE

(off to look for a Firefox plug-in to kill this one too
great minds think alike

I don't like "toolbars" either - just extra BS cluttering up the browser.
Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-10-2010, 02:50 PM
 
Location: Cleveland, Ohio
10,819 posts, read 12,855,554 times
Reputation: 7048
Google toolbar is the only one I use. The HIGHLIGHT feature alone is worth it.

Don't get me wrong, if Google were keeping the "Bing-like" interface I would be annoyed. I can handle it for one day!
Reply With Quote Quick reply to this message
Please register to post and access all features of our very popular forum. It is free and quick. Over $68,000 in prizes has already been given out to active posters on our forum. Additional giveaways are planned.

Detailed information about all U.S. cities, counties, and zip codes on our site: City-data.com.


Reply
Please update this thread with any new information or opinions. This open thread is still read by thousands of people, so we encourage all additional points of view.

Quick Reply
Message:

Over $104,000 in prizes was already given out to active posters on our forum and additional giveaways are planned!

Go Back   City-Data Forum > General Forums > Science and Technology > Internet
Similar Threads
Follow City-Data.com founder on our Forum or

All times are GMT -6.

2005-2018, Advameg, Inc.

City-Data.com - Archive 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 - Top