U.S. CitiesCity-Data Forum Index
Go Back   City-Data Forum > U.S. Forums > Texas > San Antonio
 [Register]
Please register to participate in our discussions with 2 million other members - it's free and quick! Some forums can only be seen by registered members. After you create your account, you'll be able to customize options and access all our 15,000 new posts/day with fewer ads.
View detailed profile (Advanced) or search
site with Google Custom Search

Search Forums  (Advanced)
 
 
Old 05-15-2015, 09:37 AM
 
Location: San Quilmas, Tx
4,080 posts, read 6,084,945 times
Reputation: 9121

Advertisements

Bad guess as usual.....you have no idea what I'm running or what servers I'm using. Thanks for playing though...

Last edited by Deep Forest; 05-15-2015 at 09:53 AM..
Quick reply to this message

 
Old 05-16-2015, 11:43 AM
 
1,004 posts, read 1,172,406 times
Reputation: 979
Quote:
Originally Posted by Deep Forest View Post
Bad guess as usual.....you have no idea what I'm running or what servers I'm using. Thanks for playing though...
I kinda have an idea what the last two posts relating to servers mean.
But I feel so ancient not being able to fully comprehend it !

On the other hand, I do enjoy the many wonderful images & stories
from everyone !
Quick reply to this message
 
Old 05-16-2015, 02:05 PM
 
Location: San Quilmas, Tx
4,080 posts, read 6,084,945 times
Reputation: 9121
After some troubleshooting and talking to someone in TW's IT department I've isolated the choke point. I'm not willing to spend the extra money just to say that I can run 100-10 on my wifi system. It seems that 54-5 is good enough for wifi.
Quick reply to this message
 
Old 05-16-2015, 04:26 PM
 
Location: NW San Antonio
191 posts, read 241,277 times
Reputation: 179
I picked up a refurbed Netgear R4500 wireless router from Newegg for $35. Didn't work when I hooked it up but after flashing the firmware it works great.
Quick reply to this message
 
Old 05-16-2015, 09:01 PM
 
19 posts, read 21,669 times
Reputation: 11
I have not had any real problems with my Internet. I have the "extreme" and I don't think it's upgraded yet (to "ludicrous"?). I did recently switch to ethernet in my home for the laptop, the xbox, the blu ray, etc. so that I am not running slower due to wifi speed.

The main piece of the Maxx upgrade I want is the upgraded DVR that can record six shows at a time. My wife and I have missed shows because we've had more than two shows on at the same time, or wanted to watch a separate third show and the DVR wouldn't let us change channels without dropping one of the recordings in progress.

I've had service problems off and on since January 2015. After two DVR replacements, I had to have a tech come out to the house to straighten out the latest issue--missing channels. Now all my channels finally appear. TWC tech said my replacement DVR (not the 6-tuner, just a regular replacement) apparently did not boot right, or something like that, which caused many of my channels to be missing. While at my house TWC replaced connections behind the TV, in the wall panel, and out in the box out front.

I admit I'm getting impatient with the timeframe on the rollout. I'm out in the Timberwood subdivision north of San Antonio, they keep saying it's coming "now" yet I can't get my equipment yet.
Quick reply to this message
 
Old 05-27-2015, 10:57 PM
 
Location: Just Inside Loop 410
898 posts, read 2,553,574 times
Reputation: 486
well since my "upgrade" I never received what I was supposed to get. I havre TW Turbo, now I get this, even lower then the upgrade was
Quick reply to this message
 
Old 05-28-2015, 12:02 AM
 
Location: San Quilmas, Tx
4,080 posts, read 6,084,945 times
Reputation: 9121


Turbo here....going back to 54 down 5 up as I see no real increase in speed with TW's connection to the internet...their pipes are clogged.
Quick reply to this message
 
Old 05-28-2015, 12:06 AM
 
Location: San Quilmas, Tx
4,080 posts, read 6,084,945 times
Reputation: 9121
Quote:
Originally Posted by tony78201 View Post
well since my "upgrade" I never received what I was supposed to get. I havre TW Turbo, now I get this, even lower then the upgrade was
Try resetting your modem and call TW to see if they have your modem correctly provisioned with your MAC address. My settings were with a SB6183 Arris modem. If all else fails have them check your line to the hub. hth
Quick reply to this message
 
Old 06-01-2015, 09:07 AM
 
1,355 posts, read 885,533 times
Reputation: 1090
I just watched my modem reboot itself, so I tried a speed test and was disappointed to see that I'm still at 50/5 here in 78258. I was hoping that Monday morning on the first day of the week would be a good time for TWC to make a change; but I guess I'll just continue waiting.
Quick reply to this message
 
Old 06-01-2015, 11:47 AM
 
944 posts, read 1,578,622 times
Reputation: 711
Internet has been on and off the last couple of days. I keep checking and nothing changes. Oh well
Quick reply to this message
Please register to post and access all features of our very popular forum. It is free and quick. Over $68,000 in prizes has already been given out to active posters on our forum. Additional giveaways are planned.

Detailed information about all U.S. cities, counties, and zip codes on our site: City-data.com.


 
Please update this thread with any new information or opinions. This open thread is still read by thousands of people, so we encourage all additional points of view.

Quick Reply
Message:

Options
X
Data:
Loading data...
Based on 2000-2016 data
Loading data...

123
Hide US histogram

Over $104,000 in prizes was already given out to active posters on our forum and additional giveaways are planned!

Go Back   City-Data Forum > U.S. Forums > Texas > San Antonio
Follow City-Data.com founder on our Forum or

All times are GMT -6.

2005-2019, Advameg, Inc. · Please obey Forum Rules · Terms of Use and Privacy Policy · Bug Bounty

City-Data.com - Archive 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 - Top